featured

KAPASİTE ARTTIRDI

2000 yılında 4 kardeş tarafından kurulan Tarhana Yemek, 250 çalışanıyla günlük 15 bin kişiye sıcak yemek hizmeti sunuyor.

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Abdullah Özdemir

Tarhana Yemek Satış ve Pazarlama Müdürü, Tosyalı iş adamı Recep Tarhana, 100 m² alanda başladıkları yemek sektöründe 5 bin 700 m² alana ulaştıklarını, Türkiye’de 7 bölgede yerinde ve taşımalı yemek hizmeti veren bir kuruluş olduklarını, her geçen gün artan kapasite ile yemek üretim tesisini büyüttüklerinin altını çizdi.

Recep Tarhana, “Ayhan, Mehmet ve İdris kardeşler olarak 24 yıldır sektörde çok önemli yol kat ettiklerini, tabldotun dışında, yerinde hazır yemek hizmeti verdiklerini hatırlatarak, kamu kurumları, otel, restoran, özel sektör ve davet organizasyonları gibi birçok alanda sıcak yemek hizmeti sunduklarını” söyledi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muzaffer Bıyık
Giriş Yap

İstamonu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!