featured
  1. Haberler
  2. EKONOMİ
  3. Tarçın’da yenilik bitmiyor

Tarçın’da yenilik bitmiyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarçın Pastaneleri, kendini sürekli yenileyip geliştirerek ürün gamını çeşitlendiriyor

Kendini sürekli yenileyip geliştirerek ürün gamını çeşitlendiren Tarçın Pastaneleri Patisseriebistrobaklava, İzmir’in böreği olarak anılan boyozu Kastamonu’da imal etmeye başladı.

Kısa sürede yoğun ilgi gören boyozu Kastamonu damak tadına uygun hale getirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini bildiren Tarçın Bistro’nun işletmecisi Seher Berberoğlu, “Kıymalı, patatesli, peynirli ve vişneli çeşitlerini de üretip boyozun Kastamonulu halini de müşterilerimize sunmayı planlıyoruz.” dedi.

İnovasyona çok önem verdiklerini ve sürekli dünya kültürüne ait ürün çeşidini artırmaya yönelik çaba gösterdiklerini vurgulayan Berberoğlu, “Kastamonu’da imalat girişinde hijyen havuzlu tek firmayız. Meyve suyu dahil tüm ürünlerimizde tatlandırıcı, renklendirici, GDO gibi hiçbir katkı maddesi kullanmıyoruz. Her yıl Türk Gıda Kodeksine uygunluk belgesini alarak denetimlerden yüzümüzün akıyla çıkıyoruz.” diye konuştu.

Özel Frambuazlı Lily Tatlısıyla adından söz ettiren Tarçın’ın menüsüne ilk olarak Ankara simidini eklediğini anımsatan Berberoğlu yeni eklenen ürünler hakkında şu bilgileri aktardı:“ Her geçen gün kendimizi yenileme arzusundayız. Boyozun ardından, kızarmış dondurma, cevizli sultan ile cevizli kadayıflı şehrazat tatlılarını ve ev usulü kaşık helvası imalatı ve satışını da gerçekleştirmeye başladık.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İstamonu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!