Kaliteden ödün vermeyen anlayışıyla 1992 yılından günümüze hizmeti ön planda tutan Pınarbaşı Et, Güneşli’de toptan ve perakende 2. satış mağazasını hizmete açıyor.
Kaliteden ödün vermeyen anlayışıyla 1992 yılından günümüze hizmeti ön planda tutan Pınarbaşı Et, Güneşli’de toptan ve perakende 2. satış mağazasını hizmete açıyor.
Et ve et ürünleri satışının yapılacağı merkezin 1 Şubat Pazar günü gerçekleşecek açılışına, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan’ın yanı sıra çok sayıda işadamının katılması bekleniyor.
Açılışa davet
Sektörde daima en kaliteli hizmeti sunma çabasında olduklarını söyleyen Pınarbaşılı hemşerimiz Sungur Gedik, 22 yılda önemli ivme kazandıklarını belirterekaçılışa tüm hemşeri ve müşterilerini davet etti.
Gedik, “Yeni mağazamızla birlikte hem müşteri ağımız hem de hizmet ağımız genişlemiş durumda. Bizi tercih vetavsiye eden tüm müşterilerimize teşekkür ederim. Bu vesileyle açılışımızda tüm hemşerilerimizi ve müşterilerimizi görmekten mutluluk duyacağımızı da belirtmek isterim.” dedi.
Hijyen ve kalite ön planda
Pınarbaşı Et’in gıda sektöründe meydana gelen en son gelişmeleri ve teknolojileri yakından takip ettiğini bildiren Sungur Gedik şunları söyledi: “Hizmet ve hijyen konularında sürekli yenilikleri uygulama peşindeyiz. ISO, TSE ve HACCP belgelerini alarakkalite, hijyen ve güven vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Afyon, Balıkesir, Kastamonu ve Trakya bölgesindeki çiftliklerden özenle seçilen ürünleri Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı’ndan alınan izinler ve mevcut gıda standartları dahilinde müşterilerimize sunuyoruz.”