CAS Yemek Hizmetleri ortaklarından ve Genel Koordinatörü Adem Aslan, gıda sektöründe bilinçli büyümeye gittiklerini söyledi.
CAS Yemek Hizmetleri ortaklarından ve Genel Koordinatörü Adem Aslan (33), gıda sektöründe bilinçli büyümeye gittiklerini söyledi.
Büyükçekmece’de kapalı bin metrekare alan üzerinde 50 kişinin istihdam edildiği firmada catering, toplu yemek ve organizasyon sektöründe kaliteli hizmet yapmaya özen gösterdiklerini belirten Bozkurtlu iş adamı Adem Aslan, “Biz işimizi severek yapıyoruz. 30 gün boyunca verdiğimiz hizmetin 1 gününden bile memnun olmayan olursa kötü hizmetle anılacağımızın farkındayız. 6 bin kişilik üretim kapasitesi olan firmamızda başladığımızdan beri aynı şirketler, aynı müşteriler ile çalışmaya devam ediyoruz. Carrefour, Migros gibi kurumsal firmalara da yemek yapıyoruz. Önceliğimiz her zaman kişi memnuniyetini sağlamak. ”dedi
Ekonomide ‘Para, kendini saklar’ görüşünü firma prensibi olarak belirlediklerini kaydeden Aslan, limitleri zorlayarak çok yere çok fazla yemek yapmaktansa doğru zamanda doğru yerde olmanın, müşteri memnuniyeti ile örtüştüğünü ifade etti.
Sektöre 15 yıl önce girdiğini hatırlatan Aslan, 2010 yılından itibaren faaliyet gösteren CAS markasının, ortağı Cem Penpek’in isminin ilk harfi ile kendi soy isminin ilk iki harfinin birleşmesiyle ortaya çıktığını aktardı.