featured
  1. Haberler
  2. EKONOMİ
  3. Eti’den Kastamonu Bisküvisi; Eti Siyezli Burçak

Eti’den Kastamonu Bisküvisi; Eti Siyezli Burçak

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kastamonu İhsangazi’de yüzyıllardır genetiği korunarak ve değişime uğramadan üretilen siyez, ülkemizin önemli bisküvi markalarından Eti tarafından değerlendirildi.

Eti, Burçak bisküvi ürün gamına siyez buğdayından ürettiği özel bir seri ekledi. Tatlı bisküviler bölümünde yer alan ürün Burçak ismiyle çıktı.

Eti Burçak ailesinin yeni ürünü üzerinde “Anadolu’nun Asırlardır Mirası Siyez Buğdayı” başlığı altında; “Siyez Buğdayı, Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde yaygın olarak yetiştirilmektedir. Yüzlerce yıl değişmeden günümüze kadar ulaşmayı başarmıştır. Genetik yapısıyla tüm buğdayların atası olarak kabul edilir.”

Eti pazarlama bölümü yetkililerinden aldığımız bilgiye göre şu anda raflara sınırlı sayıda çıkarılan ürünün genel dağıtımı bayram sonrası başlayacak. 131 gramlık 12 paketin bir arada yer aldığı bisküvi, bazı zincir mağazalarda raflarda yerini aldı.

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran ürünle ilgili, takipçiler; “Artık bizim de piskevüdümüz oldu…” esprisini yaptılar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İstamonu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!